Thuis

Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

 

De Fabriek van de broerssteen werd gevestigd in 1997. Wij zijn in de steenzaken meer dan 22 jaar geweest, die zowel de binnenlandse als buitenlandse markten met graniet, marmer, onyx, Zandsteen, Jade dienen en in plakken, tegel, countertops, gootsteen baisn, fontein, pijler en lijnen enz. gespecialiseerd.


China Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Onze fabriek heeft steenproducten vervaardigd en uitgevoerd. Wij houden ons altijd aan het principe „Beste Kwaliteit en Beste Prijs“. Met de ervaring van 22 jaar in het ontwerpen, vervaardigend en uitvoerend bovengenoemde punten, zijn onze ontwerpers en arbeiders professioneel en bekwaam. Zij zijn vertrouwd met de artistieke stijl van zowel het Oosten als het Westen. Wij hebben reeds bouwstijl de zakenrelaties op lange termijn met de importeurs, verdelers, bouwondernemers. Onze producten hebben uitgevoerd naar Europa, Engeland, Frankrijk, Iran, Duits Libië, Arabisch, India, ect. Onze producten hebben het het vertrouwen en lof van de klanten gewonnen. De bedrijfzaken krijgen zich onophoudelijk uit te breiden. Wij heten oprecht vrienden welkom om ons te bezoeken en met ons samen te werken.

 

China Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Synthetisch graniet versus natuurlijk graniet:

 

type Natuurlijk graniet (steen) Kunstmatig graniet (steen)
fysische eigenschap Met dezelfde dikte, worden de dichtheid, de textuur of de donkere lijnbarsten veroorzaakt wegens de verschillen van het ertsniveau, resulterend in lage schadesterkte, brosheid en gemakkelijk verlies tijdens verwerking en installatie.

Met dezelfde dikte, zijn de fysische eigenschappen van synthetisch graniet beter dan die van natuurlijk graniet.

De fysische eigenschappen van 15.5mm dik synthetisch graniet zijn gelijkwaardig aan dat van 30mm dik natuurlijk graniet. De fysische eigenschappen van 18 mm dik synthetisch graniet zijn gelijkwaardig aan die van 50 mm dik natuurlijk graniet. De fysische eigenschappen van 2 mm dik synthetisch graniet zijn gelijkwaardig aan die van 60 mm dik natuurlijk graniet.

chromatische aberratie Het grote kleurenverschil, het zetten wordt vereist tijdens installatie Grote schaalpartij, intelligente productie, geen kleurenverschil
Structurele dichtheid De dichtheid is niet hoog, is het anti bevuilende bezit van ruwe steen slecht, en het is niet gemakkelijk om na vuil schoon te maken. Als de vereisten van de projectkwaliteit hoog zijn, wordt de bescherming van de steenoppervlakte vereist voor installatie, die de kosten verhoogt. Het materiaal heeft hoogte - dichtheid, sterke antifouling capaciteit, vuilweerstand en gemakkelijk om na vuil het zijn schoon te maken, zonder materiële oppervlaktebescherming, die materiële kosten besparen.
Levering, vervoer en installatie De benutting van de materialen van het steenafval is gemakkelijk om door weer, machines, het vervoer van de mijnweg, overheids milieubeveiligingsbeleid, vele verbindingen van de productverwerking en andere factoren worden beïnvloed, die in onstabiele levering resulteren. Plaatdikte, hoge vracht, gemakkelijk aan slijtage en scheur. Grote schaalproductie, stabiele inventaris, geschikte selectie, aanvulling en het opdracht geven tot. Het is geschikt voor vervoer en installatie, en kan uit de doos worden gebruikt zonder het secundaire sorteren. De gematigde dikte, standaardkarton verpakking, goede bescherming, hoeken is niet gemakkelijk te beschadigen, met beperkte verliezen.

 

China Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Het doel verfijnde methodes en recentste technologieprogramma's te gebruiken is Natuurstenen georiënteerd meer internationaal te maken en om de problemen op te lossen om uit te hakken en te verwerken zodat zou het materiaal dat van hoogte - kwaliteit is en weinig zorg vergt wijder in gebouwen en andere bouwwerkzaamheden kunnen worden gebruikt. De natuurlijke opgedoken blokken worden gesneden in stukken variërende dikte en grootte, zonodig. De oppervlakte wordt dan gegeven de vereiste texturen met verschillend eindigt. De geslepen oppervlakten of de opgepoetste oppervlakten van natuursteen worden bereikt door het besnoeiingsgezicht met opeenvolgend fijnere rangen van schuurmiddelen te malen. Het zandsteen en het kalksteen zijn vaak beschikbaar in geslepen eindigen. Het marmer en ander harder kalksteen kunnen worden opgepoetst. Om de ware kleur en het patroon van natuursteen te bereiken, is de opgepoetste oppervlakte populairst onder verschillende soorten steenoppervlakten aangezien het niet de aard van de steen…. verandert

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

De Fabriek van de broerssteen werd gevestigd in 1997. Wij zijn in de steenzaken meer dan 22 jaar geweest, die zowel de binnenlandse als buitenlandse markten met graniet, marmer, onyx, Zandsteen, Jade dienen en in plakken, tegel, countertops, gootsteen baisn, fontein, pijler en lijnen enz. gespecialiseerd.

 

Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : GZ broerssteen ®

Aantal werknemers : 11~50

Jaarlijkse omzet : 50000-100000

Opgericht Jaar : 1997

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou Brothers Stone Co., Ltd. Certificaten